web analytics

Vrijwillig én professioneel

Van de site van de Vogelbescherming:

Nick Hoebe

Van veel klanten in de winkel van Vogelbescherming in Zeist krijgen we enthousiaste reacties over de vrijwilligers. Eén van hen, Nick, vertelt over een van de vele klanten die tevreden was met haar aankoop.
“Ik zing in verschillende koren. Onlangs was er na de repetitie een gezellige lunch. Tijdens het gesprek aan tafel vertelde ik dat ik ook bij Vogelbescherming werk. Mijn tafelgenote reageerde meteen: wat een ongelooflijk stel leuke mensen zijn jullie en wat een geweldige begeleiding krijg je als klant.”

Een telescoop uitzoeken
“Deze mevrouw is een tijdje terug naar onze winkel gekomen omdat ze een telescoop wilde. Ze had een positief verhaal gelezen over de Havik van Vogelbescherming. Een van mijn collega’s had deze alvast buiten gezet en ter vergelijking ook de Havik ED. Ze kreeg nog wat tips: plaatsen om naar te kijken, let eens op de scherptediepte bij het kijken naar het Swarovski-testbord in de vogeltuin, let eens op de weergave van het wit van de huizen aan de overkant van de straat. Daarna was het even rustig de tijd nemen om te kijken en te vergelijken.

Lees hier het hele artikel. (Voor de goede orde: Nick is een actief lid van de Vogelwacht!)