Aanmelden App-groep afdeling Amersfoort

Regelmatig komen er bij de Vogelwacht Amersfoort vragen binnen. Soms simpele vragen waar een kort antwoord op te geven is. Soms ook vragen die meer vereisen. Denk aan het verzorgen van een lezing voor een specifieke doelgroep, een vraag van de gemeente Amersfoort  om nestkasten te plaatsen of te onderhouden of een vraag om een excursie te verzorgen of iets te schrijven voor een of ander medium.
De vogelwacht Amersfoort gaat al dan niet in op deze vragen – een beetje naar inschatting van “wat kunnen we aan en past het bij de kennis en de vaardigheid die we hebben”.
Met de huidige sociale media zouden we sommige vragen makkelijk onder een groep leden kunnen verspreiden.  Wellicht  zijn er mensen die tijd hebben en die het leuk vinden iets op te pakken, maar die nu de vraag niet horen en alleen de Kruisbek lezen of zelf lekker met de verrekijker op stap zijn. 

Ben je vogelaar, woonachtig in of om Amersfoort en wil je lezen welke vragen er zoal bij de Vogelwacht binnenkomen – en zelf wellicht (of samen met iemand) af en toe op een verzoek ingaan: meld je aan met je telefoonnummer!  

Aanmelden voor de appgroep: 

Carien Geertse – 0681188948