Excursies Utrecht Stad

Deelname aan excursies graag vooraf melden bij Jeroen Steenbergen, tel. 030-2420465 of uiterlijk drie dagen van tevoren per email: jeroensteenbergen@vogelwacht-utrecht.nl

Onze vertrekplek is gewijzigd:
Na de zomer zullen we vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de moestuin en de cricketvelden van Kampong, de eerste parkeerplaats na de Kromme Rijn aan de Laan van Maarschalkerweerd, zie dit linkje naar de locatie op google maps.


Zondag 8 oktober:

nemen we weer deel aan het Dutch Birding-weekend op Texel. We willen graag de eerste boot naar het eiland pakken en vertrekken al vroeg, om 5.45. We zullen pas laat in de middag terug zijn.


Zondag 19 November:

brengen we een bezoek aan de Maasvlakte. We willen daar eerst geruime tijd over zee kijken en hopen daar op mooie langsvliegende zeevogels. Daarna zullen we in de omgeving op zoek gaan naar leuke soorten. We vertrekken om 7.00 en zijn eind van de middag terug.


Zondag 10 december:

brengen we opnieuw een bezoek aan de  Fries/Groningse Waddenkust, maar nu met een ander doel. Het gaat vandaag om typische wintersoorten als Frater en Strandleeuwerik. Verder worden er daar ook geregeld Velduilen gezien. We vertrekken om 7.00 en zullen aan het eind van de middag terug zijn.